stackars vovve..

Min lilla vovve har fått en blodutjutelse, eller hur de nu stavas:/ Han har en stor knöl på sidan, men inga revben verkar ha gått av iaf! Han va ute i skogen igår och lekte med en kompis, så nått måste hänt då:/ Veterinären sa att de va som hos en människa, det är inget att göra åt, de läker av sej själv! Och det är då sant!
Jack fick spö av en tjej, Moa! ;P




va fan i helvete..

http://www.bzoink.com/Q1/How_and_When_will_YOU_die?.html

Hur fan kan man ens göra en sån här sida??? Ska man gå efter de där så får man ju lite bråttom med allt man vill göra!! fy faan!!!

rädd


rädd för livet, rädd för döden





Måndag!

Ny vecka=HÖSTLOV!!! Sista höstlovet i mitt, anntar jag!! :)
Helgen va ganska lugn, i fredags åkte jag och papp till Evertsberg för att elda lite och ja, se på tv och sova..fick lite besök av Muppen och Tuben, käka tjäder och åt godis och drack öl:) Vid 21.30 kom Sören och ville låna en håv, han fråga åxå om jag ville följa med honom, Thomas och Maria och fiska i Uppdjusen, okej tänkte jag, så vi åkte dit, typ 2 mil dit kanske, va bara att fiska upp fiskarna med håven! Mycket trevligt folk där, och grogg:) Mysigt med en eld utanför stugan där åxå..Tyvärr glömde jag kameran hemma i Venjan, men nästa år ska den med!
Lördag åkte vi hem! Gjorde ingenting på hela dan tror jag, blev en lugn kväll hemma hos mej i soffan:)
Funderar på att åka till Mora imorgon en sväng! Men de visar sej imorgon hur de blir med den saken!


vadå plugga?!?!!

Blev inge plugga förut:/ Jag gjorde nått bättre! Jag sov;) de va sååå skönt!! :D
Hemma hos mamma och mormor nu:) kikar på lite tv med dom! Pappa kommer hem imorgon kväll:) Så tomt när inte han e hemma, och lite tråkit;)
Ledig imorgon:) skönt att få sova lite, behöver verkligen de! så jävla mycke nu så man blir knas i huvudet och helt blääää!!! man orkar ju inte göra nått heller!!! idag hade jag kunnat spy över bänken i skolan, aja sånt som händer!!
Ska se om jag hittar nån bra musik, så man blir lite glad:)
Och så ska vi se om min lille vovvis ska ha nån mat, just nu halv sover han, ihopkrupen som en liten räv:) Han och mormor fryser:/ Dessutom ska jag se om jag åxå får nån mat! Jag e hungrig!!!

Onsdag

kanske dags för en uppdatering igen då! Men händer ju inget, så har inte så mycke att skriva om, eller har inget allt att skriva om:/ De har vart lugnt den sista tiden! Meeeen förra veckan va jag och Marie på välbehöd tur till Kupolen:) Lika trevligt som vanligt;) Och ja, som vanligt, jag kom därifrån mer många fler påsar än Marie;)
Nehep, ska ta och åka upp till mej! Måste plugga! *suck*


http://skojjen.bilddagboken.se



Älskar-Saknar

lite fel..

http://www.dalarnastidningar.se/nyheter/mora/article239726.ece

så ska det ju vara:)

Veckan är över..

Ganska skönt! Eller ja, det är ju skönt att vara ledig, men det är den värsta älgjakten jag vart med om:/ Hmm..vet inte vart jag ska börja, eller jo, måndag, vi fick order om att släppa hunden vid 8-tiden, vi stod i kanten av myren, solen började gå upp, det är nog det finaste med jakten, att se en så fin hund börja spåra direkt, även vi började gå genom skogen, efter ca en timme börja det skälla och till slut hörde vi minst 5 skott, efter det fick inte han som äger hunden vi gick med in hunden på pejlen, inte på flera timmar, till slut så fick han in honom och gick det hållet pejlev visade att hunden va, när han kom fram såg han en död älg men inte hunden men han hittade lilla Dicken, SKJUTEN!!!! Han som sköt älgen sköt även Dicken!!!!! Och tyvärr så hade det sett ut som det var med flit:'( Hur kan man höra nått så grymt???!!!!! Helt ofattbart att han inte finns längre!!!! Han var bara 4 år!!!!! När han var 4 månader spårade han upp en björn som dom fick skjuta för honom!!!! Ett prov till och han hade blivit champion!!! Har aldrig vart med om en hund som drivit fram så många älgar på en och samma dag!!! Det var nått speciellt med Dicken!!!! Hittade några mörka dåliga bilder!! Men gick inte att lagga upp dom!
Inte nog med detta, så hände det mer denna veckan som fick laget att reagera, men tyvärr är dom så fega så dom vågar inte säga vad dom tycket och tänker!!! Men vad kan man begära av en hög karlar????
Hur som hellst, mannen som skjöt Dicken, höll på att skjuta sin egen son på onsdagen, han skjöt efter vägen, vilket är förbjudet!! Men han förnekar, hur FAN kan man göra de, ganska omöjligt, eller de skulle väl va om man gick och flyttade på älgen!!! Men nä, den mannen är fan inte klok!!!! Han ska bort från laget!!! Men ja, med 45 inkompitenta karlsar som inte kan prata så kommer det nog att fortsätta!!! En av karlarna kan dock prata och säger precis va han vill, klart och tydligt att han ska bort!! Han frågade gubbfan om han hann räkna taggarna på måndagen (18) och ja det hann han, men på onsdagen hann han inte (7), vi är rekomenderade att spara oxar mellan 6-12 taggar!!!! HUR FAN HINNER MAN RÄKNA TILL 18 OCH INTE TILL 7??????
Och inte nog med DETTA, Venjan håller på och blir värre än Borlänge!!!! Igår när laget hade delat kött berätta laktledarna nått ganska roligt, under natten hade en gubbe i Knås jaktlag fått sin sprillans nya bil repad och decken hade vart sönderskurna!! Det hade även legat ett hotbrev på bilen!! TYVÄRR så var det FEL bil, förövaren fick till fel person!! Nej, nu ska jag inte sitta här och skriva för mycket, men om ni vet vem förödaren är så kan ni säga till så ska vi göra upp en kupp ihop;)
Nä, nu ska jag kikia igenom bilderna på kameran, blev nog närmre 100 bilden denna veckan, men mest skit bilder tror jag!!


R.I.P Dicken R.I.P
http://dalarnasridningar.se/nyheter/mora/article239726.ece


Älgjakt..

Ja nu är det dax, håller på och packar, och ska åka till affärn och handla de sista, ska göra tacos åt gubbarna ikväll:) Ser verkligen fram emot den här veckan, frisk luft i en hel vecka:) Behöver lite ledigt nu!!!
Ska gå och se om man ska äta nått, blev lite mycke igår:/ Meeen va fan det är bara jakt en gång om året!!!!
Är tillbaka om en vecka;)

Torsdag..blööö

Jag HATAR torsdagar, och ondagar med för den delen, lika mycket som jag hatar måndagar och torsdagar:) Hur som hellst så kommer pappa hem ikväll:) han kommer hem tidigare än han brukar, vilket jag tycker är mycket bra!!
Jag och mamma ska åka till Malung och köpa en ryggsäck till mej när hon slutar idag! Måste ha en ny till nästa vecka:) så man har nått fint att sitta på liksom! ;)



Ska bli så jäääkla skönt att vara ledig, en hel vecka!! Det är då så välkommet så!! Jag och madde va i kyrkan igår kväll och fick lite välsignelse:) va riktigt kul att höra alla jakthistorier:)
Nehepp, ska gå in till mormor med tidningen och fara upp till mej en stund, kanske klämma nån film, eller kanske gå ut och ta lite bilder?!!!


Fan folk som springer omkring här å snokar:p

måndag igen då..

jo och jag sitter i mora:) Och nu är det KNAPPT 7 dagar kvar!!!!!! Ska bli så kul sååå!!! Å du och jag ska koka korv i skogen, lr hur då?? ;) HAHA!!!!!

RSS 2.0