Onsdag

Ja då va man mitt i en vecka igen då! Och midsommar är över för länge sen!! Tillbringade midsommarafton i Leksand! För bilder kika in på http://skojjen.bilddagboken.se Och midsommardagen åkte vi till Venjan, tyvärr tog batterierna slut när vi var nere i gropen:(

Annars händer inget speciellt. Drar till Borlänge imorgon på Peace&Love:) Ska ju bli kul!

Nu ska jag dammsuga och städa lite mer!!!

Venjan

Första dagen på sommarlovet, och jag sitter ute i Venjan!! Jaja..det är väl inte helt fel de heller, det är ju skönt att inte göra nått ibland:) Jaha, vad har man gjort första dagen då?! Dagen började med att se på Mumindalen och Tintin på tv, riktigt spännande!! Var hemma själv med hunden, så vi myste lite i soffan!! Vid 12 kom mamma och mormor hem! Då skulle vi städa lekstugan, så att man kan sova där ute lite! Men det blev inte så mycket städa, men jag satt upp tätet(så de fick lufta sej lite), sen börja de ösregna, pappa kom hem vid 14.30 från sin "semester" i Stockholm, det var nog det bästa med den här dagen!! Men sen börja vi riva i lekstugan! Mycket skit som man bara slängt in där så man ska slippa se de!! Men nu är det mästa borta, nu ska det bara dit nå lister under sängen så inte det ska komma in nå mer råttor:)

På onsdag ska pappa köra mej till Mora, jag och älskling ska på körskolan på kvällen på nå utbildning så att jag kan köra med honom sen:) om han nu törs de;) hehee...

Tyvärr kan jag inte lägga in nå bilder från helgen för jag har ingen sladd med mej, vi var i älsklings stuga och hade mysigt, och i lördags kom Madda upp och sen kom även hennes lillebror upp! HAHA!!! De va roligt!!!!

Skolavslutning

Yes då va de äntligen sommarlov!!! Ska verkligen vara ledig denna sommar, och bara ha roligt!
Va till skolan en snabbis i skolan och fick en gammal glass, sen gick vi till aulan och lyssnade på rektorn och på kören som sjöng nå smörlåtar!! Sen tog jag sen promenad ner på stan, träffade några klasskompisar så vi pratade sen stund, tog en god fika med Jens som var i "stan" och snäll som han är så körde han mej hem:)
Så nu har jag hunnit packa väskan, eftersom vi ska till Venjan ikväll och jag ska stanna till onsdag, men åker tillbaka till Venjan på tosdag igen och firar midsommar och så stannar jag till onsdag igen och sen e de fan Peace&love, men de e 2 veckor dit så....men som sagt, ikväll blir de Venjan, ska vara i älsklings stuga uppe i Norrgårdssäl, kommer kännas konstigt att vara i Venjan för pappa är i Stockholm på "semester" inge kul att vara hemma när inte han e de:/ Mycket roligare när han är hemma och "jäklas" :)
Blir en tur in på systemet idag åxå, måste prova Falcon´s BBQ öl, nått dom har över sommaren bara:) Hehe...

Trevlig helg på er!!!!

Fredag

Dag: Fredag 15 juni 2007 kl 13.30
Innebär: skolavslutning, och åka hem till Venjan
Väder: sol och lagom varmt
Antal timmar sömn: ca 9 timmar
Planer: dammsuga lägenheten, packa klart, åka till Venjan, och sen till älskling stuga:) Och ha en skön helg!
Ätit: lite snabbis frukost, en glass, och fika på stan!
Boende: en 2:a på Rödmyren i Mora
Ålder: nyss fyllda 20 år
Civilstatus: Förlovad med min sambo


Festen är över:(

Fan vilken helg!!! Helt underbar!!!! Hade min 20-års fest i lördags, de va länge sen jag hade så trevligt!! Ja, det snurrade i huvudet att tag igår bara, men det va de helt klart värt;) Vi va runt 30 pers hemma hos mamma, så det blev lite varmt inne, men tur att det va int väder hela kvällen så man kunder vara ute:)



                             
Madde å Jonas
                                 Mormor

                                      
Kolla! Jag fick en flaska!         Jag och lilla svägerskan!          Min stålta pappa!

                                  
Marie och Micke                   Micke, Marie, älskling                   Glada gänget!

                                       
Svärmor&svägerska            Gryvel                                           Jag med massa fina presenter!



TACK ALLA FÖR EN OFÖRGLÖMLIG KVÄLL!!!!! OCH TACK ÄLSKLING FÖR ATT DU FINNS!!!! OCH TACK MAMMA FÖR ALLT!!! De blev ju bra till slut ;)


Dagen efter och Sveriges nationaldag

Jag har aldrig förstått meningen med det här med nationaldagar, ska man gå ut och fira att man är svensk eller vad?? Nej, det var inte det här jag skulle skriva om egentligen:)

Jag är inte tonåring längre, jag har fått över till vuxenåldern!! Igår fyllde jag 20 år;) Känns väldigt bra, som sagt, jag känner mej mogen för min ålder;) Hihi...När jag kom hem till Venjan igår fick jag snapsglas, röd- och titvinsglas och på alla glasen var det målat blåklockor på! Dom var väldigt fina!! Idag var morfars bror hem till hos med frun och dotter och sitt lilla barnbarns barn:) Av dom fick jag presentkort och en stor broderad tavla! När Sven hade satt sej i bilen för att åka hem, han satt bak, klämdes hela hans hand när frun smällde igen bildörren! Fy det såg hemskt ut!! Som tur var stod en tillbringare med vatten framme så vi fick kyla ner hans hand lite! Usch usch!!!
Nåja, på lördag blir det fest hemma i Venjan med nära och kära:)


Leksand nu:)

Idag tog jag en tur till Falun och hälsade på Marie, och självklart blev de lite shopping, och en glass på donken;) Tog tåget hit till Leksand sen, man måste ju hälsa på svärmor;) Och imoron blir det 50 års kalas i Borlänge, och ja, shopping på Kupolen!!


Just nu sitter min dryga lilla svägerska och läser vad jag skriver:p Drygpotta!!!!


Sitter och kollar på Talang 2007, de e ju för jäkla roligt!!!


Jaja..jag får väl skriva mer en annan dag, när jag lagt in lite bilder:)


Trevlig helg!!!


RSS 2.0